Waarom dimach

Dimach heeft een diepgewortelde passie voor de handel, wat blijkt uit onze zorgvuldige selectie van voertuigen die steevast voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Onze toewijding aan kwaliteit betekent niet alleen dat u een uitstekend product koopt, maar ook dat we ons inzetten om eerlijke inruilprijzen te bieden, met als doel het gemak van onze klanten te waarborgen. Dankzij onze allesomvattende aanpak zijn we buitengewoon flexibel en kunnen we snel reageren op uw wensen.

Bovendien is het geruststellend om te weten dat we in veel gevallen aantrekkelijke verzendtarieven kunnen aanbieden voor het door u gekozen item, met levering naar de door u gewenste haven. Met Dimach, het handelsbedrijf uit Erp, openen zich talloze mogelijkheden voor u.

Over dimach

DIMACH is gespecialiseerd in de in- en verkoop van een breed pakket van grondverzetmachines voor (land)bouw, bestelauto’s en transportvoertuigen.

Door jarenlange ervaring in de handel zijn wij in staat voertuigen te vinden in en buiten Nederland. Alle voertuigen wordt op onze locatie gereinigd en waar nodig gerepareerd, alvorens deze in de verkoop komen.

Wij zijn RDW gecertificeerd.

Contact

Maandag t/m vrijdag van 08:00u t/m 18:00u

Adres Berkensteeg 3-A, 5469 SW Erp, The Netherlands

Email: diem@dimach.nl

KVK: 90838351