Over ons

DIMACH is gespecialiseerd in de in- en verkoop van een breed pakket van grondverzetmachines voor (land)bouw, bestelauto’s en transportvoertuigen.

Door jarenlange ervaring in de handel zijn wij in staat voertuigen te vinden in en buiten Nederland. Alle voertuigen wordt op onze locatie gereinigd en waar nodig gerepareerd, alvorens deze in de verkoop komen.

Wij zijn RDW gecertificeerd.

Waarom dimach

Op veel websites is de basisprijs van de aangeboden machines vaak wel bekend, maar niet het bedrag voor het transport. Afhankelijk van de afstand van het transport en de afmetingen van het product, kan de prijs vaak in de duizenden euro’s lopen en dat bepaalt uiteindelijk of een aankoop lonend is.

De koper is bovendien veel tijd kwijt met het uitzoeken en regelen van het meest kostenefficiënte transport. Dat vertraagt niet alleen de afhandeling maar ook het moment de machine kan worden ingezet.

Daarom is het goed om te weten dat wij u in veel gevallen online een scherpe verschepingsprijs kunnen aanbieden voor het door u geselecteerde object, naar de door u gewenste haven. Ook voor klanten die via ons een machine op de markt brengen, wordt het verkooptraject zo veel mogelijk bespoedigd.

Contact

Maandag t/m vrijdag van 08:00u t/m 18:00u

Adres Berkensteeg 3-A, 5469 SW Erp, The Netherlands

Email diem@dimach.nl